IMG-20201113-WA0001.jpg

Afhentning af affald

Bestil afhentning af affald hvis du har noget affald du ønsker fjernet på en nem måde. Du skal blot smide alt affaldet i en bunke tæt ved vejen, så kommer vi og henter affaldet med vores kran-grabbil landsdækkende affaldsservice.

BESTIL

Sådan fungere det

Bestil levering online eller ring

Bestil nem afhentning online og vælg den rette dag og sted, du kan også ringe til vores kundeservice og bestille nemt.

Affaldet skal sættes frem

Du ligger blot affaldet i en bunke ud til vejen hvor vi kan komme til med kran/grab også kommer vi på aftalt dag og afhenter jeres affald

grab-s-slide.png

Vi grabber og fejer efter os

Vi kommer den aftalte dag og fjerner jeres bunke med affald ud til vejen, når sagen er afsluttet sender vi en faktura. 

Mælkebøttefrø

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 93 20 14 28

Vi sider altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Magnet grapple picking up iron and steel metal garbage for transferring and recycling. Tru

Private

Slip for turen på genbrugspladsen.

Når den står på oprydning i huset eller garagen, så støder man tit på en masse skrammel der skal væk. Men vi kender alle det der med at få lavet en ordenligt bunke affald ude ved vejen, men det er ikke altid man lige orker at læsse det på traileren og få det kørt på lossepladsen. Heldigvis kan vi tilbyde at komme og hente det hele for dig. Det eneste krav er at det skal være ting som kan taget med vores kran-grabbil, og så skal det selvfølgelig lægge tæt ved vejen så det er muligt at grabbe ind og tage det. Med vores løsning finder vi helt sikkert den rigtige løsning der passer til jeres tidsplan og budget.

Erhverv

Store mængder affald, der ikke er tid eller mandskab til at fjerne?

Vores ydelse er oplagt for firmaer som jævnligt har nogle store mængder affald som de ikke lige så nemt kan komme af med, enten fordi det er umuligt at læsse på en trailer og køre væk eller fordi det simpelthen ikke kan svare sig at gøre selv.
Vi vil rigtig gerne hjælpe virksomheder med at få tingene til at køre lidt mere smurt, og hente deres affald for dem. Uanset om det er en engangs opgave eller om i har noget med faste mellemrum.

Waste management system in city center, Mechanical claw hand grabbing pile of mixed waste
Green Forest

Vi har et formål

Lad os hente jeres affald, vi har fokus på optimal genanvendelse og mindst mulig påvirkning af miljøet, til gavn for jeres økonomi.  Vi samarbejder med en række af landets bedste sorteringsanlæg, hvilket betyder, at op til 99% af dit affald enten bliver genanvendt eller på anden vis nyttiggøres. Affaldsheltens transportnet er med andre ord det grønne valg – og bestiller i opgrab af affald gennem os så sikrer vi dig, at du kommer af med dit affald på en enkel og miljørigtig måde.

Har du spørgsmål om opgrab af affald.?

Vi sidder klar til at rådgive jer i det rigtige retning ring 93201428

I tilfælde af spørgsmål ift. vores ydelse med afhentnings af affald, så ring eller skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Har du ofte noget affald som skal afhentes på de samme faste dage eller tidspunkter (f.eks. hver mandag, eller d. 1. i hver måned eller lignende), så kan vi lave en fast aftale, ved at du kontakter os. På den måde slipper du for at skulle bestille igen og igen.

Hvis det bare er lige nu du skal have afhentet noget affald så er det nemmeste for dig at du bestiller online her på siden.

Vores landsdækkende opgrab af affald service er det miljørigtige valg. 

verdensmaal_0.jpg

Hos Affaldshelten er bæredygtighed er en naturlig del af vores forretning, og vores arbejde er baseret på viden og mange års branche- og teknisk erfaring, tæt dialog med kunder og samarbejdespartner.

Vi gør alt for at opfylde FN's 17 globale bæredygtighedsmål, de klimamål, der blev vedtaget på COP21 og EU's vision om cirkulær økonomi. Her spiller Affaldshelten en vigtig rolle med vores ekspertviden inden for ressourcespørgsmål, affaldsminimering, design til genvinding, moderne affaldshåndtering, transport og indsamlingsoptimering . Sammen øger vi værdien for alle parter og gør en forskel gennem bæredygtige forretninger, uanset hvilket service i har brug for så er vi det grønne valg. 

 Vi rydder op i den verden vores børn skal overtag