affald-bigbag-kvadrat.jpg

Køb tomme bigbags eller få afhentet fyldte

Bestil en tom bigbag hvis du har små mænger affald du skal af med. Når din bigbag er fyldt kan du få den afhentet, og vi sørger for at bortskaffe affaldet for dig.  Tomme bigbags kan være smarte at have ved hånden ved byggeprojekter eller ved anlægning af haven til affald eller byggematerialer, der er blevet tilovers. Hos os kan du bestille afhentning af bigbags fyldt med affald. I kan faktisk se vores bigbags som en "engangs container"

BESTIL

Sådan fungere det

Bestil service online eller ring

Bestil tomme bigbags online eller afhentning af fyldte bigbags vælg den rette dag og sted, du kan også ringe til vores kundeservice og bestille nemt.

Så det i arbejdestøjet

Når i har modtaget jeres tomme bigbags så kan i blot fylde dem med affald og vi kommer og afhenter og bortskaffer affaldet miljørigtig for jer

bds.jpg

Vi tager den med os igen

Vi kommer med en kran bil og tager jeres fyldte bigbags med os når i har fyldt den med affald, når sagen er afsluttet sender vi en faktura. 

Mælkebøttefrø

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 93 20 14 28

Vi sider altid klar med rådgivning og et godt tilbud på god affaldsservice

IMG-20220211-WA0000.jpg

Private

Nem måde at få skrald og skrammel væk derhjemme.

Du har måske en bunke haveaffald, eller bare en masse småt skrammel som du gerne vil have væk?
Hvad er nemmere end at vi sender dig nogle bigbags du kan smide det i, og at vi så henter det og bortskaffer det for dig?

Du skal blot bestille online, og når du modtager dine bigbags fylder du dem op og så bestiller du en afhentning.
Når vi afhenter dem så skal de bare stå tæt ved vejen så vi kan tage dem med vores kran-grabbil, og så klarer vi resten.

Hvis du ikke syntes om de typer af bigbags vi kan levere så kan du sagtens bruge dine egne. Det eneste krav er at de har en kraftig bund og kraftige stropper så de kan holde til at blive løftet med kranen på vores lastbil.

Erhverv

Vi klare stort som småt for vores erhvervskunder.

Har du en virksomhed som producerer masser af skrald?
Intet problem, fordi vi elsker skrald. Vi henter dit skrald og bortskaffer det for dig på en ansvarlig og miljørigtig måde så mest muligt at det bliver genanvendt.

Det giver ofte rigtig god mening at økonomisk at få os til at tage os af den del, så virksomheden kan koncentrere sig om det de er gode til.

Uanset om din virksomhed blot har brug for en engangs-afhentning eller om vi skal komme og afhente med faste intervaller så står vi klar til at hjælpe.
Bestil i formularen hvis din virksomhed har nogle bigbags der skal afhentes nu og her, eller kontakt os hvis i har brug for en fast aftale.

IMG-20220125-WA0000.jpg
Green Forest

Vi har et formål

Lad os hente jeres fyldte bigbags med affald vi har fokus på optimal genanvendelse og mindst mulig påvirkning af miljøet, til gavn for jeres økonomi.  Vi samarbejder med en række af landets bedste vognmænd og har store rabat aftaler til jeres fordel, vi finder altid den nærmeste vogn til at afhente jeres bigbags, Affaldsheltens transportnet er med andre ord det grønne valg – og bestiller grus og sand mv i gennem os så sikrer vi dig, at vi levere på en enkel og miljørigtig måde.

Har du spørgsmål om levering eller afhentning af bigbags?

Vi sidder klar til at rådgive jer i det rigtige retning ring 93201428

Hvor pladsen er trang, kan bigbags være svaret. De fås i to varianter, 1 m³ eller 2 m³, og er derfor meget fleksible. Desuden kan bigbags ofte være en rigtig god løsning, når der skal kildesorteres i mange forskellige fraktioner, eller affaldet skal fragtes ud fra svært tilgængelige steder.

Vores landsdækkende bigbags service er det miljørigtige valg. 

verdensmaal_0.jpg

Hos Affaldshelten er bæredygtighed er en naturlig del af vores forretning, og vores arbejde er baseret på viden og mange års branche- og teknisk erfaring, tæt dialog med kunder og samarbejdespartner.

Vi gør alt for at opfylde FN's 17 globale bæredygtighedsmål, de klimamål, der blev vedtaget på COP21 og EU's vision om cirkulær økonomi. Her spiller Affaldshelten en vigtig rolle med vores ekspertviden inden for ressourcespørgsmål, affaldsminimering, design til genvinding, moderne affaldshåndtering, transport og indsamlingsoptimering . Sammen øger vi værdien for alle parter og gør en forskel gennem bæredygtige forretninger, uanset hvilket service i har brug for så er vi det grønne valg. 

 Vi rydder op i den verden vores børn skal overtag