Transport af affald, affaldsservice, renovation, genbrug

Ad-hoc ydelser

Vi tilbyder en bred vifte af service ydelser til private og virksomheder, samme skaber vi den rette løsning til affaldshåndtering eller hvad i måtte havde brug for, uanset hvilke behov det drejer sig om. Vi sikrer jer faste lave priser og en samarbejdspartner med fokus på bæredygtighed.

Magnet grapple picking up iron and steel metal garbage for transferring and recycling. Tru

Afhentning af affald

Bestil afhentning af affald hvis du har noget affald du ønsker fjernet på en nem måde. Du skal blot smide alt affaldet i en bunke tæt ved vejen, så kommer vi og henter affaldet med vores kran-grabbil.

Red truck with a removable container..jpg

Lej en affaldscontainer

Lej en container hvis du har store mængder affald. Når containeren er fyldt kommer vi og afhenter den og bortskaffer affaldet for dig. Vi hjælper også gerne med eventuel vejtilladelse, og anmeldelse af affaldet.

Construction truck tipping dumping gravel on road construction site,tip truck and ripper a

Grus og sten leveringer

Bestil et læs materiale som tippes af ved dig eller få det leveret med kranbilen. Vi har sand, sten, grus og mange andre typer materiale, uanset hvad du mangler til dit projekt.

affald-bigbag-kvadrat.jpg

Bigbags

Få afhentet bigbags eller bestil en tom bigbag hvis du har små mænger affald du skal af med. Når din bigbag er fyldt kan du få den afhentet, og vi sørger for at bortskaffe affaldet for dig.

Billede af Arlington Research

Erhvervskunder 

Vi levere et skræddersyet affaldssystem til vores erhvervskunder hvor vi står for alt, lige fra container levering til tømning og data indmeldelse, med os behøver i kun os.

20210520_140619.jpg

Nedrivning og miljøscreening

Vores certificeret miljørådgiver udarbejder miljørapporter og miljøkortlægninger, samt anmelder affald til kommunen forud for en nedrivning. Vores samarbejdspartner klare nedrivningen, og vi sørger for bæredygtighed og gennemsigtighed. 

Mælkebøttefrø

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 93 20 14 28

Vi sider altid klar med rådgivning og et godt tilbud