Beach Oprydning Frivillige

Total affaldsservice til virksomheder på abonnement

Skræddersyet affaldssystem på abonnement der er designet til netop jeres virksomhedsbehov. Vores certificeret affaldseksperter er klar til at hjælpe jer med at blive bæredygtige på jeres affaldsområde, overholde regeringens affaldsplan, samt spare jer i gennemsnit 16% årlige på jeres affaldsbudget. 

adf.png

Vi klare det hele

Vi står for alt, lige fra levering af container, til tømningsplaner, dataindsamling og miljøregnskab, kommunikation med vognmanden osv. Så uanset jeres behov og størrelse så kan i være sikker på at et samarbejde med Affaldshelten ville komme jer til fordel, med vores tilknyttet vognmænd har vi adgang til flere hundered vogne i hele Danmark hvilket giver kæmpe fleksibilitet, med vores abonnement model får i en samarbejdspartner der ønsker at der kun tømmes når der behov samt at i genbruger og sortere mest muligt da dette er vores forretningsmodel.   

WeHaulMap-1.gif
dr_rolloff_icn.png

Ophaler/maxi container

Ophaler container er perfekte hvis man har større mænger affald, da man dermed kan sparre på afhentnings frekvens. De bruges rigtig ofte til korttids udlejning vedr byggesager.

Fås i størrelsen: 
12m3 - 16m3 - 20m3 - 30m3
*De kan også fås i lukket udgave

Udsnit af vores materialer

dr_toter_icn.png
Transparent.png

Mini container

Mini container er rigtige gode til en bred vifte af affaldsfraktioner, ligeledes fylder de ikke meget og kan være en nem kilde til mere sortering.

Fås i størrelsen: 
140L - 240L- 660L- 770L - 1000L
dr_compactor_icn.png

Komprimator

En komprimator bruges ofte ved langtidsleje hos virksomheder som danner store mængder affald. Den presser affaldet/materialet samme hvilket betyder der kan være meget affald i.

Fås i størrelsen: 
Mange størrelse alt efter kunde behov

Vi levere alle former for materiale

dr_baler_icn.png

Balle presser

En balle presser er genialt til virksomheder som har meget genbrugsmaterialer såsom pap, papir etc baller sættes på paller og afhentes typisk som bulk, hvilket er en billig transportform. 

dr_dumpster_icn.png

Vip og frontloader

En vip container er det man typisk ville sætte ud til virksomheder som har pladsen, typisk i kombination med mini container for korrekt sortering.

Fås i størrelsen: 
4,5m3 - 6m3 - 8m3 - 10m3 - 12m3 - 16m3
Mælkebøttefrø

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 93 20 14 28

Vi sider altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Affaldsservice på abonnement?

Vi tror på samarbejde og værdiudveksling mellem os og vores kunder, vores abonnentmodel og teknologi sikrere at vi altid kan finde den rette løsning til mindre end markedsprisen.   

vaerdi-pris-passer.jpg

Massive fordele for vores kunder

mindre besvær mere bæredygtig

Nu behøver i ikke tag stilling til jeres affald, vi er affaldseksperter og holder øje med det hele for jer, lige fra tømning til sortering

  forudsigelige udgifter

Med vores løsning får i 100% gennemsigtighed, slut med at holde øje med affaldsafgift og tømninger mv, i betaler et fast månedlig beløb også klare vi resten

skræddersyet til jeres behov

Vi laver et system der er sat op til netop jeres behov og ønsker så i kan koncentrere jer om jeres kerneforretning

Konstant tilføjelse af værdi til jer

Vi holder styr på data og er hele tiden up to date så vi bedre kan rådgive jer til bedre sortering og nye alternative

 afsætningsmuligheder 

adf.png
iot.jfif

*Vi ikke bange for at sætte sensorer i vores container for automatisk at holde øje med tømningsgrad. Det gør også jeres dag nemmere og mere bekvendt. 

Vores game-changing løsning bygger på mange års erfaring fra affaldsbranchen krydderier med en dyb forståelse for teknologi og dennes muligheder. Jo mere vi kan optimere samt få vores kunder til at sortere jo bedre er det ligeledes for vores forretning, da modsat vognmænd så tjener de penge på at afhente jeres container, uanset om der noget i eller ej, netop derfor bliver der ofte tømt halvt tomme containere.   

Hvordan vi gør

Red truck with a removable container..jpg

Har i bare behov for en ad-hoc engangsopgave så kan i bestille online her

En god affaldskontrakt spare jer penge og sikrer mere genanvendelse

afffald.png
Genbrug Flasker

Vores værdier

Vores kunder spare typisk 15 til 25% på deres affaldsservice.

Vores kunder oplever langt højere genanvendelse og bliver bæredygtig på deres affald.

Det hele er samlet et sted og i behøver kun os og adgang til nettet for at havde total overblik.