Construction truck tipping dumping gravel on road construction site,tip truck and ripper a

Levering af grus og sand

Bestil et læs materiale som tippes af ved dig eller få det leveret i grab eller i bigbags. Vi har sand, sten, grus og mange andre typer materiale, uanset hvad du mangler til dit projekt. 

BESTIL

Sådan fungere det

Bestil levering online eller ring

Bestil nem grus og sand mv online og vælg den rette dag og sted samt hvor meget du skal bruge, du kan også ringe til vores kundeservice og bestille nemt.

Afspær området 

Du må gerne afspærre området hvor vi skal levere grus og sikrere dig at den valgte leveringsform kan udføres.  

tip grus.png

Vi levere jeres matriale

Vi kommer den aftalte dag og levere enten med kran/grab eller tipper det eller vi levere det i bigbags alt efter jeres ønske, når sagen er afsluttet sender vi en faktura. 

Mælkebøttefrø

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 93 20 14 28

Vi sider altid klar med rådgivning og et godt tilbud på grus levering og affaldsservice eller miljøscreeninger

tipper.jpg

Private

Mangler du sand til anlægning af terrasse, eller nye granitskæver til indkørslen? 

Uanset om du skal bruge sand til fundamentet under din nye terrasse eller om du syntes indkørslen trænger til nyt grus så har vi mulighed for at levere.
Hvis du ikke gider til at slæbe for meget sand om i haven hvor terrassen skal anlægges så kan du snildt bestille et par bigbags og få dem placeret præcis hvor du ønsker. Det skal selvfølgelig bare være muligt for vores kran-grabbil at nå ind til stedet hvor de skal placeres. Den kan nå flere meter ind over hækken uden problemer. Ring til os hvis du er i tvivl om det er muligt at placere det præcis der hvor du ønsker. Med vores løsning finder vi helt sikkert den rigtige løsning der passer til jeres tidsplan og budget.

Erhverv

Levering af forskellige typer materialer til alle størrelser projekter.

Vi leverer hvert år mange tons sand og grus til byggepladser rundt om i landet.
Har du et firma inden for bygge-branchen, brolægning eller andet hvor der er brug for nogle store mængder sand eller andet materiale så er du kommet til det rigtige sted.
Intet projekt er for stort for os og vi er klar til at lavere alt det materiale du skal bruge.
Se i formularen her på siden hvilke typer materiale vi har.

Construction truck tipping dumping gravel on road construction site,tip truck and ripper a
Green Forest

Vi har et formål

Lad os levere jeres materialer, vi har fokus på optimal genanvendelse og mindst mulig påvirkning af miljøet, til gavn for jeres økonomi.  Vi samarbejder med en række af landets bedste grusgrave og har store rabat aftaler til jeres fordel, vi finder altid den nærmeste vogn til at levere jeres materialer, Affaldsheltens transportnet er med andre ord det grønne valg – og bestiller grus og sand mv i gennem os så sikrer vi dig, at vi levere på en enkel og miljørigtig måde.

Har du spørgsmål om levering af grus og sand.?

Vi sidder klar til at rådgive jer i det rigtige retning ring 93201428

I tilfælde af spørgsmål ift. vores ydelse med levering af sand og grus, så ring eller skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Klik ind på vores shop og se hvilket produkter vi tilbyder.

Vores landsdækkende levering af sand og grus service er det miljørigtige valg. 

verdensmaal_0.jpg

Hos Affaldshelten er bæredygtighed er en naturlig del af vores forretning, og vores arbejde er baseret på viden og mange års branche- og teknisk erfaring, tæt dialog med kunder og samarbejdespartner.

Vi gør alt for at opfylde FN's 17 globale bæredygtighedsmål, de klimamål, der blev vedtaget på COP21 og EU's vision om cirkulær økonomi. Her spiller Affaldshelten en vigtig rolle med vores ekspertviden inden for ressourcespørgsmål, affaldsminimering, design til genvinding, moderne affaldshåndtering, transport og indsamlingsoptimering . Sammen øger vi værdien for alle parter og gør en forskel gennem bæredygtige forretninger, uanset hvilket service i har brug for så er vi det grønne valg. 

 Vi rydder op i den verden vores børn skal overtag