Industrial dumpster filled loaded rubbish removal container renovation building on house u

Lej en affaldscontainer

Lej en container hvis du har store mængder affald. Når containeren er fyldt kommer vi og afhenter den og bortskaffer affaldet for dig. Vi hjælper også gerne med eventuel vejtilladelse, samt anmeldelse af affaldet til kommunen hvis det nødvendig.

BESTIL

Sådan fungere det

dr_rolloff_icn.png

Bestil levering online eller ring

Bestil den ønsket container online og vælg den rette dag og sted, du kan også ringe til vores kundeservice og bestille nemt.

Container levers

Fyld containeren med det affald du måtte havde, husk jo bedre sorteret det er jo billigere er det ofte at komme af med.

Container afhentes

Bestil tømning eller hjemtagning online eller på telefon 93201428 når sagen er afsluttet sender vi en faktura. 

Mælkebøttefrø

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 93 20 14 28

Vi sider altid klar med rådgivning og et godt tilbud på god affaldsservice

Red truck with a removable container..jpg

Private

Vores container-løsning til dit næste oprydningsprojekt?

Hr og fru Jensen har også mulighed for at benytte vores transportnet og få del i de aftaler vi har med vores vognmænd. Med vores løsning finder vi helt sikkert den rigtige løsning der passer til jeres tidsplan og budget.

klik ind på vores shop og se hvad vi kan tilbyde.

Erhverv

Vi dækker dig ind ved dine større projekter

Uanset om det er adhoc opgave på on-demand du har behov for eller om det er faste aftaler, så kom med i vores stordrift aftaler vi servicerer storset alle brancher store som små.

Vi står gerne for anmeldelse af affaldet til kommunen samt evt myndighedsansøgninger.
Det eneste du skal gøre er at fylde containeren og vi håndterer resten. Vi vejleder også gerne om samlede affaldsløsninger på f.eks. store byggepladser.

Transporting waste in a dump truck on the highway for recycling. Transportation of recycla
Green Forest

Vi har et formål

Lej en affaldscontainer igennem os vi har fokus på optimal genanvendelse og mindst mulig påvirkning af miljøet, til gavn for jeres økonomi. Når du lejer container gennem os, så finder vi den rette container der tættes på jeres lokation og levere denne ud til jer. Vi samarbejder med en række af landets bedste sorteringsanlæg, hvilket betyder, at op til 99% af dit affald enten bliver genanvendt eller på anden vis nyttiggøres. Affaldsheltens transportnet er med andre ord det grønne valg – og lejer du vores affaldscontainer sikrer vi dig, at du kommer af med dit affald på en enkel og miljørigtig måde.

Har du spørgsmål om vores container leje.?

Vi sidder klar til at rådgive jer i det rigtige retning ring 93201428

Du kan leje flere forskellige typer affaldscontainere hos os både som privatperson og virksomhed, vores mest brugte er 12 til 20 kubikmeter og 30 kubikmeter åbne containere. En 12 kubik benyttes oftest til tungt affald, såsom jord, beton, tegl eller andet. Den kan dog også bruges til de lettere typer affald, hvis ikke du har mere end 12 kubikmeter. Den er nemlig nemmere at fylde op, da du kan kaste affaldet ind over kanten. En 30 kubik affaldscontainer må derimod ikke bruges til tungt affald. Den er til gengæld mere økonomisk, hvis du har større mængder affald af den lettere type, såsom træ, haveaffald, metal, storskrald mm. Her sparer du nemlig kørselsomkostninger, da denne type container kan rumme mange flere kubikmeter. 

Vores landsdækkende container service er det miljørigtige valg. 

verdensmaal_0.jpg

Hos Affaldshelten er bæredygtighed er en naturlig del af vores forretning, og vores arbejde er baseret på viden og mange års branche- og teknisk erfaring, tæt dialog med kunder og samarbejdespartner.

Vi gør alt for at opfylde FN's 17 globale bæredygtighedsmål, de klimamål, der blev vedtaget på COP21 og EU's vision om cirkulær økonomi. Her spiller Affaldshelten en vigtig rolle med vores ekspertviden inden for ressourcespørgsmål, affaldsminimering, design til genvinding, moderne affaldshåndtering, transport og indsamlingsoptimering . Sammen øger vi værdien for alle parter og gør en forskel gennem bæredygtige forretninger, uanset hvilket service i har brug for så er vi det grønne valg. 

 Vi rydder op i den verden vores børn skal overtag