Acerca de

Billede af Jason Goodman

VI VIL REVOLUTIONERE BRANCHEN

Ambitionerne er klare. Det skal være nemt, simpelt og transparent at håndtere affaldslogistik. Intet mindre. Derfor har vi samlet alt du behøver for en effektiv ordre- og affaldshåndtering i én platform. Det skal være slut med tidskrævende manuelle processer, fejl og produktions stop. Sammen gør vi jeres affaldslogistik til et af dine konkurrenceparameter.

Genbrug Flasker

Vores værdier

Vores kunder spare typisk 15 til 25% på deres affaldsservice.

Vores kunder oplever langt højere genanvendelse og bliver bæredygtig på deres affald.

Det hele er samlet et sted og i behøver kun os og adgang til nettet for at havde total overblik.

Vi tror på cirkulær økonomi

Da AFFALDSHELTEN blev stiftet var vores fokus kun på at lave miljøscreeninger og rapporter for at sikere korrekte håndtering af nedrivningssager. Da efterspørgslen og muligheden opstod kastet vi os også ud i affaldsservice, hos AFFALDSHELTEN har vi egne lastbiler men vores store digitale fokus ligger på samarbejde med lokale uafhængige vognmænd hvor vi har en fælles mission om at skabe stor værdi for vores kunder som tæller alt fra hr og fru Danmark til store danske og internationale virksomheder. Vi har professionelle rådgiver klar til netop at finde jeres løsning, vi arbejder for en bæredygtig fremtid hvor vores affald bliver værdifulde ressourcer med stor dedikation og lidenskab.

Vi har udviklet AFFALDSHELTEN ud fra et ønske om at udfordre affaldsbranchen for en bæredygtig fremtid. Selvom vi er i affaldsbranchen er vores succes bygget på at vi bliver en affaldsløst verden, hvor alt indgår i cirkulær økonomi, det er vores fremtid! Så lad os forsætte med at tænke affald anderledes og levere reelle løsninger til at reducere affald.

Vi udfordre status quo

Hos AFFALDSHELTEN ønsker vi at efterlade og bidrage til en bæredygtig verden. Vi tror på at skubbe grænser og udfordre status quo i affald og miljøbranchen og gennem partnerskaber og teknologi er vi med til at opbygge bæredygtige samfund gennem ansvarlige og innovative løsninger.

Vores team er på jeres side! 

Vi er et hold af energiske mennesker, som besidder en can-do attitude udover det sædvanlige. Dertil kommer vi fra en bred vifte af brancher og professioner, og krydrer man det med vores viljestyrke og teamspirit, ja så er AFFALDSHELTEN snart udover alle bjerge – klar til at revolutionere branchen for DIG

20220222_095502_edited.jpg

Lad os høre fra dig

Tag kontakt til os og se hvad vi kan gøre for dig. 

Thanks for submitting!